Tips om de veiligheid van je iPhone te verhogen

Een iPhone is een duur en fragiel toestel en tevens geliefd bij dieven. Wil je dus optimaal en lang kunnen genieten van je telefoon, dan dien je enkele maatregelen te nemen. Zo zijn er bijvoorbeeld handige appjes en middelen waarmee je jouw iPhone veiliger kan maken. Wil je een veilige telefoon? Lees dan snel verder!

Find my iPhone

De software van de iPhone is van zichzelf al behoorlijk veilig, mits je het goed gebruikt. Een handige optie van Apple zelf is find my iPhone. Dit zorgt ervoor dat je je telefoon kan traceren wanneer je hem kwijt raakt of wanneer het wordt gestolen. Tevens kan je hiermee je iPhone op afstand resetten, waardoor dieven niet jouw gegevens van je telefoon af kunnen halen. Daarnaast kan je ook een bericht op je telefoon laten verschijnen, mogelijk voor een vinder van jouw verloren toestel.

Bescherming buitenkant

De binnenkant van de telefoon is dus al zeer behoorlijk beschermd, echter kan de iPhone zelf natuurlijk nog gewoon kapot gaan, bijvoorbeeld doordat je het laat vallen. De iPhone staat bekend als een van de kwetsbaarste telefoons, rust je telefoon daarom altijd uit met een hoesje! Laat je je telefoon altijd uit je handen glibberen alsof het een stuk zeep is? Doe dan een bumper of een backcase om de iPhone. Dit zorgt ten eerste voor extra bescherming wanneer je je telefoon laat vallen, maar daarnaast zorgt het ook voor extra grip. Toch kan het natuurlijk altijd nog gebeuren dat je schade krijgt aan je iPhone, bijvoorbeeld doordat je smartphone op een punt valt. Je kan dan een smartphoneverzekering afsluiten om dit soort incidenten te dekken. Mocht het incidenteel plaatsvinden, dan kan je ook je iPhone laten repareren. Let hierbij wel op dat je dit bij een specialist laat doen. Laat altijd je iPhone repareren met garantie om zekerheid voor jezelf in te bouwen.

Lees tip:  Refurbished iPhones


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.