De nieuwe IPhone SE

De iPhone SE, is de nieuwste smartphones van Apple. Dit toestel is het krachtigste toestel dat Apple ooit heeft gemaakt, met een 4 inch scherm. De iPhone SE heeft het bekende design, maar de binnenkant van het toestel zal vele gebruikers enorm verrassen. Deze nieuwste iPhone mag dan wel weer wat kleiner zijn dan de voorgangers, maar qua presentaties zal dit toestel niemand teleurstellen. In september zal Apple de iPhone 7 presenteren. Van dit toestel wordt veel verwacht!

Wat kan met van de iPhone SE verwachten

De iPhone SE is een enorm licht en compact toestel. Apple heeft bewust gekozen voor het bekende design en dat is bij dit toestel dan ook weer toegepast. Het toestel is gemaakt van aluminium, met een satijnen look. Doordat het toestel juist weer wat compacter is, ligt deze ook enorm prettig in de hand. Ook de randen van het toestel zijn afgeschuind. Het 4 inch scherm is gemaakt van Retina glas, waardoor alles enorm helder en scherp wordt weergegeven.

Natuurlijk maakt ook dit nieuwste toestel gebruik van de iSight-camera, die beschikt over 12 megapixels. De camera zorgt ervoor dat foto’s enorm scherp en gedetailleerd zijn. Iets wat men ook echt verwacht van de iPhone. Ook bij weinig licht, kunnen er prachtige selfies worden geschoten. Iets wat niet onbelangrijk is. Dit is mogelijk, doordat het Retina-display ook de flitser is die wordt gebruikt bij de camera aan de voorkant van het toestel. De Retina flash, zoals deze wordt genoemd, heeft een speciale chip die een enorme flits produceert, die maar liefst drie keer zo helder is als een normale flits.

Lees tip:  De meest nuttige iPhone accessoires

Een enorm snel toestel

Apple maakt voor haar nieuwste toestel, gebruik van iOS 9. Dit besturingssysteem wordt omschreven als het meest geavanceerde besturingssysteem voor mobiele apparaten. Het besturingssysteem wordt gecombineerd met de enorm snelle A9-processor. Deze gebruikte Apple ook al voor de iPhone 6. Deze combinatie zorgt ervoor dat het toestel enorm snel is. Ook is de accuduur van het toestel flink verbeterd. Een klein nadeel is, dat het standaard geheugen van de iPhone SE maar 16GB is en dat deze niet uitgebreid kan worden. Wel is er ook een iPhone SE te verkrijgen met een geheugen van 64GB, maar hier moet wel flink meer voor worden betaald.

MobileMango.nl: 10.000+ Accessoires voor alle smartphones en tablets!

BewarenBewaren


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.