3 tips bij het kopen van een iPhone

De iPhone van het Amerikaanse bedrijf Apple is al jaren een van de populairste mobiele telefoons. Zowel jongeren, als volwassenen gebruiken de iPhone om foto’s en video’s te maken, te bellen en te internetten. Naast de kwalitatief goede hardware in het toestel, ziet de iPhone er doorgaans erg gelikt uit! Dit is de reden dat veel consumenten een iPhone overwegen aan te schaffen. Een nadeel aan het kopen van een iPhone is echter dat u veel geld kwijt bent. Een losse iPhone kost doorgaans al snel 500 tot 600 euro! In dit artikel geven we u een aantal tips om het kopen van een iPhone goedkoper te maken.

 

Tip 1: koop een tweedehands iPhone

Een eerste tip die we u kunnen geven is de aanschaf van een tweede iPhone van een kennis of familielid. Een iPhone gaat vaak vele jaren mee, waardoor het zonde is dat veel mensen na het afgelopen van hun abonnementsperiode standaard voor een nieuwe iPhone kiezen. Een tweedehands iPhone is veel goedkoper dan een nieuw model!

 

Tip 2: overweeg een refurbished iPhone

Mochten uw vrienden en familieleden geen iPhone te koop aanbieden, dan zou ook een refurbished iPhone een goede oplossing kunnen zijn. Een refurbished iPhone wordt door een erkende organisatie aangeboden en is volledig nagekeken op slijtage en vuil aan de binnenzijde. Een refurbished iPhone is hierdoor meer dan een tweedehands iPhone van een willekeurige particuliere verkoper!

 

Tip 3: kies voor een ouder model

Naast de mogelijkheid om een tweedehands of refurbished iPhone te kopen, zou u er ook voor kunnen kiezen om een ouder model nieuw aan te schaffen. Nadat er door Apple een nieuw model van de iPhone op de markt wordt gebracht dalen de prijzen van de oudere modellen vaak erg hard. Zo wordt een iPhone een stuk goedkoper!

Lees tip:  De meest nuttige iPhone accessoires

 Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.