Samsung Galaxy S7

Op het Mobile World Congress in Barcelona heeft Samsung begin dit jaar, haar nieuwste smartphone gepresenteerd. De Samsung Galaxy S7. Met de Galaxy S7 hoopt Samsung natuurlijk nog weer nieuwe gebruikers binnen te halen. Dit is natuurlijk al gelukt bij de Samsung Galaxy S6. Dit populaire toestel sloeg enorm aan en zodoende is de Galaxy S6 dan ook de basis, van de Galaxy S7. Natuurlijk heeft Samsung haar nieuwste toestel wel voorzien van nieuwe en verbeterde specificaties.

Het toestel in vogelvlucht

De basis van de Samsung Galaxy S7, is de Galaxy S6. Het design van de Galaxy S7 verschilt dan ook niet veel van haar voorganger. Het toestel heeft een behuizing dat gemaakt is van metaal en krasbestendig glas. Het toestel is dus enorm stevig en ligt daarnaast ook nog eens prettig in de hand. Een goede combinatie. Een vernieuwde specificatie is, dat de Galaxy S7 stof- en waterbestendig is. Dit heeft Samsung al eerder bij de Galaxy S5 toegepast en dit werd toen al goed ontvangen. Het grote voordeel hiervan is, dat het toestel overal gebruikt kan worden. De Galaxy S7 heeft een 5,1 scherm met een goede resolutie. Foto’s en video’s worden enorm helder weergegeven.

Het nieuwste toestel van Samsung heeft een 12,0 megapixel camera. De Galaxy S6 heeft een camera met 16,0 megapixels en al snel wordt er dan gedacht dat de kwaliteit van de camera achteruit is gegaan. Dit is bij de Galaxy S7 zeker niet het geval. De camera kan nu veel sneller en gemakkelijker focussen en er kunnen nu ook prachtige foto’s worden geschoten bij slecht licht.

Lees tip:  De Samsung Galaxy S8 en S8+ beschadigen sneller

Een snel en krachtig toestel

Naast de spectaculaire specificaties is het toestel ook nog een enorm snel en krachtig. Het toestel heeft een werkgeheugen van 4GB, waardoor zwaardere apps en processen zonder haperingen moeten kunnen draaien. De batterijduur van het toestel is vergroot en de deze kan ook nog eens sneller en ook draadloos worden opgeladen.

 Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.