samsung batterij

Oplossingen voor problemen met de batterij van de Samsung Galaxy S5

Waarom kan jouw Samsung S5 batterij het niet volhouden tot aan het einde van de middag? Het kan met verschillende zaken te maken hebben. Het kan de batterij afvoer zijn, het niet volledig opladen en ook een defecte batterij. We helpen je graag om het te verbeteren. Het opstarten in de veilige modus is een optie, het gebruiken van een andere batterij en ook het verwijderen van specifieke apps op je toestel.

De Samsung Galaxy S5 start opnieuw op nadat een app wordt uitgevoerd

Twee weken geleden startte het toestel iedere keer weer opnieuw op. Het is een game-app welke blijkbaar veel power vergt. Het gebeurde keer op keer, zo schreef Karel aan ons. Waar kan het aan liggen? Het continu opstarten is natuurlijk erg vervelend. De batterij verwijderen en weer terugplaatsen kan soms helpen. Het is echter niet ideaal.

Het is goed om de batterij niet helemaal leeg te laten gaan. Laadt hem tijdig weer op. Laat de batterij niet onder de twintig procent komen. Wanneer je veel spellen speelt op je Samsung S5 dan is het slim om het in de buurt van een lader te doen.

Wanneer de accu heet aanvoelt dan is het beter om hem te vervangen. Een nieuwe Samsung S5 accu kan alle problemen oplossen.

De telefoon laadt niet meer goed op!

Wanneer de smartphone niet meer goed oplaad dan kan dit door vele oorzaken komen. Wanneer je weet dat ook een Samsung S5 accu niet het eeuwige leven heeft, weet je waar het aan kan liggen. Een accu kun je normaalgesproken 500 tot 600 keer opladen. Na een tot twee jaar is de rek er dus wel uit. Het is dan verstandig om een nieuwe batterij te kopen.

Een nieuwe Samsung Galaxy S5 batterij hoeft niet duur te zijn. Er zijn verschillende winkels om een goede vervangende accu te krijgen. Ook online zijn ze te verkrijgen. Kies een webshop welke de batterij gratis bezorgd en ook betrouwbaar is. Het laatste kan blijken uit een keurmerk. Ze moeten dan voldoen aan specifieke eisen. Anders mogen ze het keurmerk niet voeren.

Door voor een online webshop te kiezen is het mogelijk om een betaalbare Samsung Galaxy S5 accu te krijgen. Een webshop stuurt het vaak nog dezelfde dag op, waardoor je morgen al weer volop kunt genieten van het toestel.

Geef uw toestel een tweede leven met een nieuwe accu!Lees tip:  De Samsung Galaxy S8 en S8+ beschadigen sneller

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.