Telfort vernieuwt aanbod sim only abonnementen

Sim only provider Telfort heeft zijn aanbod sim only abonnementen vernieuwd. Vanaf het begin van deze maand heeft de provider nog maar vijf verschillende sim only abonnementen inclusief standaard 4g en dit doet het bedrijf om de keuze voor een sim only abonnement gemakkelijker te maken. Ook krijgen betaalde klanten extra voordelen, zoals extra MB’s om te internetten of extra belminuten.

 

Gemakkelijker kiezen met vijf standaard abonnementen

Voorheen stelde je bij Telfort zelf jouw sim only abonnement samen. Hierdoor kreeg je precies het abonnement dat bij jou paste, maar was het afsluiten van een sim only abonnement wel wat lastiger. Nu Telfort vaste abonnementen heeft samengesteld, kies je eenvoudig het abonnement dat het beste bij jou past. Je krijgt niet meer precies wat je wil, maar kiest wel gemakkelijker tussen de vijf verschillende sim only abonnementen. Nu kiest al 80 procent van de klanten van de sim only provider voor een van de vijf vaste abonnementen en vanaf deze maand moet dit 100 procent worden.

 

Sim only bundels voor diverse doelgroepen

De nieuwe sim only abonnementen van Telfort zijn samengesteld voor diverse doelgroepen, waaronder de traditionele bellers en de MB verslinders. Wat je ook met jouw sim only abonnement wil doen: door de verschillende abonnementen voor diverse doelgroepen is het eenvoudig om een abonnement te vinden dat bij jou past.

 

Bij de goedkoopste sim only bundel met internetdata krijg je 150 minuten en 500 MB internet voor 12,50 euro per maand en de grootste bundel op het gebied van mobiel internet geeft je een onbeperkt aantal belminuten en 3000 MB internet per maand voor 27,50 euro. Verder zijn alle bundels voorzien van onbeperkt sms’en, de mogelijkheid om gratis te bellen na 10 minuten en 4g internet op het betrouwbare netwerk van KPN.

Lees tip:  Nederlanders kiezen sim-only boven prepaid


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.