Alles in 1 of sim only?

Als u op zoek gaat naar een nieuw abonnement voor uw mobiele telefoon dan is het de moeite waard om het volgende even uit te zoeken: gaat u voor een uitbreiding van uw alles in 1 pakket met internet bellen en tv. Of kiest u voor een los sim only abonnement? Beide kan slim zijn.

Als u kiest voor een uitbreiding op uw huidige abonnement bij bijvoorbeeld KPN of Telfort, dan krijgt u vaak iets extra korting, zoals €5 korting per maand. Of u krijgt een gratis verdubbeling van uw MB’s of SMS’jes. Of u kunt een extra zenderpakket uitzoeken voor uw TV. Allemaal leuke voordelen die u kiest door uw huidige abonnement verder uit te breiden. Maar wat als u dat nou niks vindt? En als u zich liever niet verder met meerdere diensten wilt binden bij 1 aanbieder? Of als u verwacht dat u op termijn misschien wel geen alles in 1 wilt hebben thuis?

Dan is het waarschijnlijk slim om uit te zoeken wat voor u de aantrekkelijkste sim only is, als uw huidige mobiele telefoon nog goed is en nog wel even mee kan. Met een sim only profiteert u meestal namelijk van een extra korting van de provider. Ook heeft u in sommige gevallen de vrijheid om maandelijks het abonnement aan te passen, zowel omhoog als omlaag in kosten, en is het mogelijk om het contract elke maand op te zeggen. Zomaar wat voordelen. Het is dus even goed zoeken naar wat voor u de beste aanbieder is op dit moment. Maar als u verkeerd heeft gekozen zit u er lang niet in alle gevallen minimaal een jaar aan vast. En dat is toch wel een geruststelling. Beginnen met een vergelijking is in alle gevallen een aanrader.

Lees tip:  Nederlanders kiezen sim-only boven prepaid


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.