iPhone X

Korting op de nieuwe iPhone X

 

Wanneer Apple een nieuwe iPhone op de markt brengt, zijn er de vaste verbeteringen: een nieuwe processor waardoor de smartphone meer kan verwerken, meer geheugen, verbeterde camera en een scherper display. Soms gaat dit gepaard met een nieuw design, maar veelal lijken de modellen veel op elkaar. De nieuwe iPhone, de iPhone X, is anders dan alle andere modellen dankzij een paar innovatieve en baanbrekende kwaliteiten. Deze eigenschappen zetten we hieronder op een rijtje.

 

Eigenschappen van de iPhone X

Door een aantal inventies is deze nieuwe iPhone X een flinke stap vooruit in vergelijking met de andere smartphones die Apple op de markt bracht. Toen deze iPhone werd aangekondigd, durfde Tim Cooke zelfs te stellen dat deze iPhone X de telefoon van de toekomst is. Als we kijken naar enkele features van deze smartphone, durven wij hem geen ongelijk te geven.

 

Zo kun je deze iPhone draadloos opladen, waardoor het gedoe met draadjes verleden tijd is. Daarnaast maakt de iPhone X gebruik van een OLED scherm, een nieuwe manier van pixel samenvoegen waardoor het beeld nog scherper is dan voorheen. Kleuren zijn dynamischer, details zijn haarscherp waar te nemen. Hierdoor is de iPhone X tevens ideaal voor het bekijken van video’s, films en series.

 

Tevens is deze iPhone water- en stofresistent en gemaakt van vlekkeloos staal, waardoor deze telefoon tegen een hoop elementen bestand is. Onderwater een video maken is dus geen probleem met deze iPhone. Ten slotte maakt deze smartphone gebruik van een revolutionair authenticatiesysteem genaamd Face ID. Hierdoor kan deze telefoon alleen geopend worden door de eigenaar aan de hand van het gezicht. Dit zorgt er voor dat de iPhone X niet meer te kraken is door iemand met slechte intenties. Het gezicht van de gebruiker is een vereiste, zonder herkenning kun je de telefoon niet gebruiken.

Lees tip:  Refurbished iPhones

 

Gebruik maken van een mooie iPhone aanbieding? Dat doe je natuurlijk via www.besteiphoneaanbiedingen.nl. Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.