De voordelen van een maandelijks opzegbaar sim only contract

 

De looptijd van je telefoonabonnement loopt af, en je twijfelt over je volgende stap. Ben je toe aan een nieuw toestel, en wil je weer een jaar of twee vastzitten aan een abonnement? Of is je huidige toestel nog wel prima, en ben je de hoge maandelijkse kosten eigenlijk ook wel zat? Denk dan eens aan een sim only bundel! Met sim only kan je aanzienlijk besparen, omdat je niet hoeft te betalen voor een nieuw toestel. En zeker met een maandelijks opzegbaar sim only contract ben je super flexibel om over te stappen, je contract te wijzigen of stop te zetten wanneer je maar wilt.

Geen betere tijd dan nu voor sim only

En nu is de beste tijd om over te stappen naar een sim only oplossing! Er zijn zo veel aanbieders die een goedkope sim only optie bieden, je hebt ruime keuze. Hierdoor blijven de prijzen laag, omdat ze elkaar beconcurreren, wat weer gunstig is voor jou! En de vele aanbieders bieden diverse mogelijkheden om de voor jou meest geschikte bundel samen te stellen. Als je je huiswerk goed doet, vind je de beste oplossing voor jouw belgedrag. Veel belminuten, of juist veel MB’s, jij kiest. En je bent wel altijd en overal bereikbaar met je sim only contract.

En als je na een tijdje toch toe bent aan een nieuw toestel, kan je deze of los kopen en je sim only houden, of je maakt alsnog de overstap naar een abonnement. Maar dan is het een bewuste keuze en heb je voor jezelf de juiste afwegingen gemaakt. Je maandelijks opzegbaar sim only contract biedt je de nodige flexibiliteit om zelf in controle te zijn over je maandelijkse kosten. Je kunt stoppen wanneer je wilt, overstappen wanneer je wilt en als de juiste aanbieding voorbij komt, sla jij eenvoudig je slag. Flexibiliteit ten top! En daarna stap je weer lekker over naar maandelijks opzegbaar sim only, want de meeste toestellen kunnen echt wel langer dan een jaar of twee mee. Zo kan je te allen tijde beslissen wat voor jou de beste oplossing is.

Lees tip:  Sim only verovert de Nederlandse telefonie markt


Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.