Sim only abonnementen populair in Nederland

Tegenwoordig heeft bijna iedereen in Nederland een mobiele telefoon. Sommigen hebben zelfs geen huistelefoon meer maar gebruiken een mobiele telefoon als huistelefoon. De meest populaire abonnementsvorm is nog steeds de traditionele provider abonnement. Bedrijven als Vodafone, T-mobile en KPN verdien daar nog steeds een aanzienlijk deel van hun omzet mee. Echter wordt het zogenaamde sim only abonnement steeds populairder in Nederland. Uit onderzoek is namelijk gebleken dan vanaf 2012 steeds meer meer mensen in Nederland overstappen op een sim only abonnement. Dit heeft zo zijn redenen. Elke gebruiker is namelijk anders. De een belt/internet of sms’t natuurlijk meer dan de ander. Als je graag wilt weten waarom zo veel mensen overstappen op een sim only abonnement, of wil je zelf binnenkort overstappen op een sim only abonnement, dan moet je het artikel vooral verder lezen. In dit artikel zal ik het een en ander uitleggen over de verschillende abonnementsvormen die er beschikbaar zijn in Nederland. Tenslotte zal ik vertellen wat de voordelen zijn van een sim only abonnement en waarom het bij jou kan passen.

 

De verschillende abonnementsvormen

Er zijn in principe 3 verschillende abonnementsvormen die het meest worden afgesloten in Nederland. De prepaid abonnement, traditionele abonnement en de sim only. Alle drie de abonnementsvormen hebben zo hun voor en nadelen. Het hangt namelijk van het gebruik af van de persoon en de interesses. Ik zal ze kort uitleggen. Een prepaid abonnement is de goedkoopste abonnementsvorm. Vanaf 5 euro kan je namelijk al bellen en sms’en. De traditionele provider abonnement is de duurste abonnement variant. Daarbij zit vaak wel internetdata in het gebruik plus een nieuw toestel. De laatste variant zit qua prijs tussen prepaid en een traditioneel abonnement in. Je krijgt namelijk internetdata + beltegoed voor een zeer aantrekkelijke prijs. Je krijgt alleen geen nieuw toestel bij het abonnement. Voordeel is dan weer dat je niet voor 2 jaar vast zit aan een duur abonnement. Daarnaast kan je het abonnement bij sommige providers zelf maandelijks opzeggen.

Lees tip:  Telfort vernieuwt aanbod sim only abonnementen

Dus ben je na het lezen van dit artikel achter gekomen dat sim only het beste bij jou past, dan kan je gemakkelijk je nieuwe sim only abonnement online vergelijken voor de beste deals.Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.