Oortjes met de beste features

Oortjes met draadje of kabel zijn ouderwets. Tegenwoordig draagt iedere muziekliefhebber, luisterboek fanaat of constante beller oordopjes zonder belemmering van draad of kabel. Deze draadloze oordopjes zijn ontworpen door een specialist om jou de volledige bewegingsvrijheid te geven. Maar hoe werken draadloze oortjes nou en welke zijn de meest geschikte voor jou?

Welke oordopjes zijn het meest geschikt voor mij?

De draadloze oortjes zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei kleuren, maten en modellen, maar welke soort is voor jouw oor en toepassing nou de beste keus? Om deze keus goed te maken is het verstandig om te kijken waarvoor jij de oordopjes gaat gebruiken. Naast oordopjes zijn er ook draadloze koptelefoons op de markt, wellicht ben jij meer een liefhebber voor deze variant.

Oordopjes om mee te sporten

Wil je er bijvoorbeeld met jouw draadloze oordopjes gaan sporten? Dan is het noodzaak dat de oortjes goed in je oor blijven zitten ook al ben jij druk aan het bewegen. Daarom heeft de Nova Sport uitvoering bijvoorbeeld een extra vleugeltje ofwel een siliconen Wingtip aan de bovenkant. Deze wingtips zorgen ervoor dat de oordopjes niet uit je oor kunnen vallen. Daarnaast wordt er nog een extra grote wingtip meegeleverd en drie maten siliconen eartips waardoor jij degene kunt kiezen die het beste past. Bovendien zijn deze Nova Sport oordopjes zweet en regenbestendig en hebben ze een extra goede bass.

Super kleine, voordelige of oordopjes met een langdurig werkende accu?

Naast de sportieve oortjes kun je ook kiezen voor hele kleine oordopjes die je bijna niet ziet zitten. Handig wanneer je liever niet opzichtig een oortje draagt. Wanneer je aan jouw nieuwe draadloze oordopjes niet teveel geld wilt uitgeven maar wel wil genieten van de beste kwaliteit muziek bijvoorbeeld, dan is de Riva uitvoering wat voor jou! Hoef jij niet perse oordopjes maar wil je wel langdurig van muziek of een luisterboek kunnen genieten zonder deze tussendoor te hoeven opladen? Kies dan voor de Focus draadloze koptelefoon!

Lees tip:  4G in het buitengebied: wat is er mogelijk?

Draadloze oortjes eenvoudig koppelen

Wanneer je jouw favoriete draadloze oortjes of koptelefoon gevonden hebt, dien je deze te koppelen aan je smartphone. Je begint daarvoor met het aanzetten van je bluetooth op je toestel. Bij instellingen, meestal aangeduid met een tandwieltje vind je deze functie. Tik op de bluetooth functie en schakel deze in door het schuifje van links naar rechts te zetten. Wanneer je dit goed doet zie je in de meeste gevallen het schuifje groen oplichten. Nu is het tijd om je draadloze oordopjes in te schakelen, dit noemt men de koppelmodus. Je kunt dit doen door de aan en uitknop op het oplaadhoesje of op de oordopjes zelf enkele seconden ingedrukt te houden. Wanneer je dit goed doet hoor je meestal een geluidssignaal of zie je een lampje. Na enkele seconden verschijnt er dan een omschrijving van jouw oordopjes op je smartphone. Deze worden dan weergegeven onder beschikbare apparaten. Klik deze omschrijving aan en kies voor verbinden. Nu ben je klaar om alle muziek, verhalen of telefoongesprekken te kunnen beluisteren via jouw draadloze oordopjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.