Sim-Only abonnement met onbeperkt internet

Sim-only abonnementen met onbeperkt internet bundels stijgen in populariteit. Dit komt doordat je bij deze sim-only abonnementen je geen zorgen hoeft te maken over hoeveel data je verbruikt. Je kunt dus lekker je gang gaan en genieten van Netflix buitenshuis zonder je zorgen te maken over dat je over je datalimiet heen gaat. Hiernaast kun je natuurlijk ook lekker streamen met een sim-only onbeperkt internet abonnement en is het ideaal voor bijvoorbeeld vloggers.

Bij een sim-only onbeperkt internet abonnement kun je lekker blijven internetten en is het mogelijk thuis ook gewoon mobiel internet te gebruiken in plaats van gebruik te maken van je wifi thuis verbinding.

Wat is nou precies een sim-only abonnement?

Sim-Only abonnementen worden steeds populairder en dat merken we. De traditionele telefoon abonnementen kennen we bijna niet meer en we kiezen steeds met voor alleen een Sim-Only in plaats van een duurder abonnement met een nieuwe smartphone.

“Een sim-only abonnement is een telefoon abonnement welke een stuk goedkoper is omdat je er geen nieuwe telefoon bij kiest.”

Waarom zouden we elk jaar een nieuwe mobiele telefoon kiezen als onze huidige toestel nog gewoon goed werkt en ook al voorzien is van dezelfde snufjes als nieuwere modellen telefoons? Je hebt dus niet altijd een nieuwe mobiele telefoon nodig en je hoeft er dan ook niet extra voor te betalen. Het geld dat je bespaart kun je toch veel beter besteden?

Sim-Only abonnementen zijn er in alle kleuren en smaken. Zo kun je aan de hand van je belprofiel kiezen voor een abonnement met juist meer belminuten of juist een abonnement met meer internet.

Lees tip:  Android telefoon kopen

Welke Sim-Only abonnement past bij je?

Kijk wat je momenteel besteed aan belminuten en data en gebruik dat als indicatie. Uiteraard wil iedereen meer data en belminuten echter moet je rekening houden met het feit dat je onbewust ook steeds meer data verbruikt doordat foto’s die we schieten met de camera’s van onze smartphones ook steeds betere chips krijgen en deze foto’s groter zijn dan met minder goede mobiele camera’s. Dus zonder dat je het in de gate hebt ben je al meer data aan het verbruiken.

We gebruiken onze databundel ook om te bellen. Denk hierbij aan apps als WhatsApp en allerlei andere chat apps waarmee je ook kunt bellen. Het voordeel hiervan is dat je hier dan geen belminuten aan verbruikt maar juist je internetbundel. Videobellen is ook een goed voorbeeld van je databundel gebruiken om te kunnen bellen.

Bij het kiezen van een nieuwe Sim-Only abonnement kun je dus het beste wat ruimer gaan zitten dat je nu al zit.

Sim-Only abonnement met een nieuwe telefoon

Uiteraard kun je ook gewoon kiezen voor een sim-only abonnement met een nieuwe telefoon. Bijna alle sim-only providers bieden combinaties met een nieuwe smartphone aan. Alle smartphones zijn te combineren met een sim-only abonnement. Denk hierbij aan de iPhone 11 tot de nieuwste Samsung Galaxy S20. U kunt zelf telefoons vergelijken in combinatie met een sim-only abonnement en gebruik maken van de nieuwste aanbiedingen.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.