Hoe houdt u uw telefoonkosten maandelijks laag?

 

Het zal u niet onbekend zijn dat een mobiele telefoon doorgaans hoge kosten met zich meebrengt. Dit geldt in het bijzonders voor mobiele telefoons die gecombineerd worden met dure abonnementen. De maandlasten van een abonnement lopen vaak al snel op naar enkele tientallen euro’s per maand! Gelukkig zijn er enkele alternatieven voor een mobiele telefoon met abonnement, waarmee u de maandlasten voor het gebruik van uw telefoon laag kunt houden.

 

Tip: vergelijk abonnementen met een mobiel toestel via een online vergelijkingswebsite, alvorens u een abonnement afsluit! Zo betaalt u nooit teveel voor uw mobiele telefoon.

 

Een sim only abonnement als alternatief

Een goed alternatief voor een mobiel abonnement met toestel is een sim only bundel. Bij een sim only bundel zit geen mobiele telefoon, waardoor de maandlasten lager liggen. U hoeft immers geen toestel af te lossen! Steeds meer Nederlandse providers bieden sim only bundels aan, waarbij u de bundel vooraf geheel naar eigen inzicht samen kunt stellen. Kiest u bijvoorbeeld voor meer belminuten, meer mobiele data, of juist meer sms’jes? Doordat u het abonnement zelf samen kunt stellen is de kans minimaal dat u aan het einde van de abonnementsperiode tegoed over heeft.

 

Prepaid simkaart voor mobiele telefonie

Voorheen was het gebruikelijk om een mobiele telefoon via een prepaidkaart te gebruiken. Het voordeel aan deze prepaidkaarten is dat u nooit meer kunt verbruiken dan het tegoed wat op uw prepaidkaart staat. Op het moment dat het tegoed verbruikt is dient u de prepaidkaart van extra saldo te voorzien om weer te kunnen bellen, internetten en sms’en. Hoewel prepaidkaarten in de afgelopen jaren steeds meer aan populariteit hebben verloren, blijft een prepaid simkaart een ideale manier om de maandelijkse kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon laag te houden.

Lees tip:  De ontwikkeling van mobiele apps

 Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.