GSM reparatie bij u thuis

Het overkomt iedereen wel. Het scherm van je mobiel breekt, je laat hem vallen in de wc pot of je camera doet het niet meer. Altijd vervelend vooral omdat je hem dan moet brengen naar een reparatie bedrijf wat vaak lang duurt.

Hier hebben wij iets op bedacht. De Fixbus. Zoals de naam het al zegt, wij zorgen voor de smartphone reparatie die uw mobiel nodig heeft maar dan bij u voor de deur. Zo hoeft u uw mobiel nooit lang te missen want wij repareren uw telefoon binnen 30 minuten.

Ons reparatiecentrum is een bestelauto die compleet is ingericht voor de reparatie van smartphones en tablets van alle merken. Fixbus is een hypermoderne schadeservice voor smartphones. Met geavanceerde technieken en tools repareren we vrijwel iedere smartphone en iedere schade.

Het controleren van uw  smartphone of tablet om het defect vast te stellen is geheel gratis. Tevens werken wij met het “No cure, No pay” principe. Kunnen wij uw smartphone of tablet niet repareren dan hoeft u dus ook niet te betalen. Dus geen kosten voor het nakijken van uw smartphone of tablet en ook niet omdat we naar u toe zijn gekomen.

Wij rekenen dus geen: Voorrijkosten, verzendkosten, ophaalkosten en of administratiekosten.

Dat klinkt toch geweldig? Dus treuzel niet en bestel vandaag nog een Fixbus! Lees tip:  Je favoriete telecom onderneming vinden in je eigen regio

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.