Goedkoper uit zijn met je smartphone

Tegenwoordig heeft iedereen wel een mobiele telefoon. Sterker nog, bijna iedereen is in het bezit van een smartphone. Nu is een smartphone een bijzonder dure grap. Dit heeft allereerst te maken met de technologieën die erachter schuilgaan. Daarnaast is er een enorme vraag naar deze apparaten en hoe meer vraag naar een product hoe meer geld het kost.

Hoe kan ik dan goedkoper uit zijn?

De truc van een smartphone zit hem in het internet dat je gebruikt. Allereerst is het verstandig om een internetbundel te nemen die erg voordelig is. Dat wil zeggen dat je weinig betaalt voor veel MB’s. De snelheid van het internet doet er hierin niet zoveel toe. Het langzaamste mobiele internet dat wordt aangeboden is snel genoeg. Het is dus niet nodig om een 4G bundel aan te schaffen aangezien 3G ook voldoet. Met 3G kan de slimme truc die straks beschreven zal worden alsnog uitgehaald worden. Het is namelijk zo dat we geld betalen om te kunnen bellen. Als je geen smartphone hebt gaat dat van je belminuten af en als je veel belt wordt dat uiteindelijk een groot bedrag dat maandelijks afgeschreven wordt. Tegenwoordig zijn er apps waarmee je kan bellen via het internet, met je smartphone. Je kan op deze manier uren bellen terwijl er geen minuut van je belminuten af gaat. De enige activiteit die plaatsvind in je kosten zijn die van de MB’s. Gelukkig kost het maar heel weinig MB’s om te bellen via het internet.

Smart zijn met je smartphone

Zorg dus dat je zo snel mogelijk een smartphone met een flinke internetbundel weet te bemachtigen zodat je minder belkosten hebt de volgende maand. Uiteraard is het tevens verstandig om op zoek te gaan naar een goede aanbieding voor je iPhone 6, Samsung S7 of wellicht een andere smartphone die je op het oog hebt.

Lees tip:  Een duurzame, refurbished apple iPhone telefoon


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.