Goedkoop bellen met een sim only abonnement?

Veruit de populairste vorm van mobiel bellen, sms’en en internetten: een sim only abonnement. Een van de hoofdredenen hiervan is juist dat sim only de goedkoopste oplossing is om je telefoon te gebruiken. De tarieven liggen namelijk lager dan bij prepaid en je hoeft geen lening voor een dure telefoon af te sluiten. Wil je goedkoop bellen, dan is een sim only abonnement daarvoor dus zeker geschikt. In dit artikel lees je meer over sim only abonnementen en goedkoop bellen!

Goedkoop sim only abonnement voor mobiel bellen

Wil je een sim only abonnement afsluiten en hiermee goedkoop mobiel bellen? Je zult merken dat je altijd voor een bundel betaalt. Dit betekent dat mobiel internet en sms’en ook onderdeel zijn van je abonnement. Het doel is dus om een goedkoop abonnement af te sluiten waarmee je zoveel mogelijk wilt bellen.

Om tot dergelijke abonnementen te komen, is het handig om een overzicht te gebruiken. Hiervoor is het overzicht goedkope sim only abonnementen op simonlycheck.nl geschikt. Je ziet namelijk de beste goedkope deals. Ook kun je de vergelijker gebruiken om zelf te bepalen hoeveel belminuten je wilt en krijg je direct op basis daarvan de goedkoopste abonnementen te zien. Zo kom je tot de abonnementen die voor jou goedkoop en geschikt zijn! 

Zo goedkoop mogelijk bellen?

Indien je niet veel belt, maar wel zo goedkoop mogelijk wilt bellen, kun je eigenlijk voor de goedkoopst mogelijke sim only abonnementen gaan. Er zijn al abonnementen vanaf 2,50 euro per maand waarbij je belminuten ontvangt! Natuurlijk zijn er meerdere goedkope sim only abonnementen. Daarom is het aangeraden zelf abonnementen te vergelijken. Op basis daarvan kun je vervolgens je favoriete goedkope abonnement kiezen!

Lees tip:  Hoe werken sim only abonnementen? 

Onbeperkt mobiel bellen met een sim only

Bel je meer dan 200 minuten per maand? Dan is het verstandig om eens te kijken naar een abonnement met onbeperkt bellen. Vaak gaat dit gepaard met onbeperkt sms’en. Met een dergelijke bundel kun je lekker zoveel bellen als je wilt, zonder dat je rekening hoeft te houden met je bundel. Ook voorkom je met onbeperkt bellen kosten die je zou maken als je over je bundel heen gaat.

Het mooie hiervan is dat sim only abonnementen met onbeperkt bellen best goedkoop kunnen zijn! Zo zijn er al abonnementen vanaf 7 euro per maand waarmee je onbeperkt kunt bellen en daarnaast ook nog eens iedere maand 1 GB data ontvangt. Dit is ideaal voor mensen die veel bellen en daarmee goedkoop uit willen komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.