refurbished iphone

Een duurzame, refurbished apple iPhone telefoon

Refurbished telefoons, of refurbished producten in het algemeen, je komt ze steeds vaker tegen. Maar wat houdt het precies in en wat zijn de voor- en nadelen? Hier een duidelijk overzicht van wat het nou precies inhoudt, zo’n refurbished product. We richten ons hier op de refurbished versie van de iPhone. Of specifiek de refurbished apple iPhone x.

Durf jij het aan?

Wanneer je voor een relatief lage prijs een goede apple iPhone x zou kopen, zou je het dan aandurven om tot aanschaf over te gaan? Je zou misschien twijfelen en het klinkt dan ook alsof er een addertje onder het gras zit. Maar wanneer je gegarandeerd dezelfde garantie krijgt als wanneer je een nieuw product aanschaft, en je niet vastzit aan dure abonnementen, twijfel je dan nog steeds?

Kwaliteit

Het toestel wordt compleet nagekeken op allerlei gebieden. Je bent dus verzekerd van de beste kwaliteit telefoon. De elektronica wordt uitgebreid getest en nagekeken en op misschien een klein krasje na heb je een compleet nieuwe telefoon. En, wat vaak wel het geval is bij aanschaf van nieuwere telefoons, je zit niet vast aan dure abonnementen. De prijs/kwaliteit verhouding is dan ook optimaal.

Aanrader: Wat is Telecom en Telecommunicatie?

Duurzaam

Duurzaamheid is een begrip dat je steeds vaker hoort. Op allerlei manieren proberen mensen duurzame keuzes te maken, om onnodige verspilling van grondstoffen tegen te gaan. Bij de aanschaf van een refurbished iPhone x scoor je ook op dit gebied punten. Want wat is er duurzamer dan het hergebruiken van een telefoon. Een minimaal aantal onderdelen wordt vervangen, maar voor het grootste deel is er sprake van hergebruik van de materialen.
Twijfel je nog steeds? Ik kan het me bijna niet voorstellen. Wanneer je telefoon toe is aan vervanging, denk dan nog eens terug aan deze duurzame, geld besparende mogelijkheid. Want eerlijk, een refurbished apple iPhone x is precies gelijk aan een nieuwe apple iPhone x. En besparen, dat willen we allemaal, toch?

Lees tip:  Goedkoop bellen met een sim only abonnement?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.