De LG G5

De LG G5 is het allernieuwste toestel van LG dat rond mei 2016 uitgebracht zal gaan worden. Het toestel zal de populaire LG G4 op gaan volgen en natuurlijk is er al veel informatie bekend rondom het toestel. LG heeft haar nieuwste toestel namelijk gepresenteerd op het Mobile Word Congress. Het toestel wordt nu al omschreven, als het vlaggenschip voor 2016. En dat is natuurlijk niet mis. Het toestel zal worden voorzien van vele goede specificaties, zodat gebruikers niets hoeven te missen.

Het toestel in vogelvlucht

De LG G5 zal worden voorzien van een metalen behuizing, waardoor het toestel erg prettig in de hand ligt en ook nog tegen een stootje kan. Het toestel krijgt een scherm van 5,3 inch en het scherm heeft een goede resolutie van 2560 xerox 1440 pixels. Het vernieuwde aan het scherm is, dat deze een alwaar ons stand heeft. Zo worden meldingen en andere notificaties altijd weergegeven. Op het prachtige scherm worden foto’s en filmpjes natuurlijk enorm helder weergegeven. Foto’s kunnen dan ook worden gemaakt met de verbeterde camera. Aan de achterkant van de LG G5 bevindt zich een camera die over 16 megapixels beschikt. Daarnaast heeft deze camera maar liefst twee lenzen, waardoor er prachtige foto’s kunnen worden geschoten uit verschillende kijkhoeken. De camera aan de voorkant van het nieuwste toestel, beschikt over 8 megapixels.

Een enorm krachtig toestel

Naast een toestel met vele verschillende specificaties, is de LG G5 ook een enorm krachtig toestel. LG heeft voor dit toestel de krachtigste hardware gebruikt, namelijk de nieuwe Snapdragon 820-chip. Deze krachtige chip wordt gecombineerd met een werkgeheugen van 4GB. Naast dat deze chip enorm krachtig is, is deze ook enorm zuinig en beschikt deze over de nieuwe technologie genaamd Smart Protect. Doordat deze technologie malware en onbetrouwbare apps kan opsporen, zullen data en privacy van de gebruiker altijd gewaarborgd blijven. Het besturingssysteem waarmee de LG G5 op zal gaan draaien, is Android 6.0. Er zal geconcurreerd moeten worden met de Huawei p9, de HTC 10 en de Samsung Galaxy s7!

Lees tip:  Met Nord vpn veilig internetten, Netflix kijken en meer


Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.