Bel met een Xiaomi smartphone

 

Xiaomi smartphones zijn langzamerhand geen onbekend beeld meer. Waar het vroeger zo was dat je vreemd werd aangekeken met je Xiaomi smartphone, nu is dat wel anders. Het ruime aanbod aan smartphones van dit merk maakt het soms lastig om een keuze te maken, vooral ook omdat ze er allemaal zo apart en leuk uitzien en de opties er altijd ruim zijn. Onderstaande 3 smartphones van het merk onderscheiden zich toch wel van de rest:

 

  • Xiaomi Mi5: deze is ook direct de duurste van de hele linie, maar heeft daar zijn redenen ook voor. Allereerst beschikt dit toestel over een razendsnelle processor en genoeg geheugen ( 3 of 4 GB). Dir maakt het mogelijk om je applicaties snel te openen en vormt het geen probleem meer als je er ook meerdere tegelijk open hebt staan.
  • Xiaomi Redmi 4A: dit is het ideale toestel voor degenen die niet zozeer bezig zullen zijn met allerlei applicaties en voor wie het in de eerste plaats gaat om een mobieltje om er altijd mee bereikbaar te zijn. Dit toestel is bijzonder geschikt als eerste mobiel voor je kinderen, ook al omdat het relatief goedkoop is en toch nog over allerlei leuke opties beschikt.
  • Xiaomi Redmi Note 4 Zilver: eigenlijk de voorganger van de Mi5, maar daardoor helemaal geen slecht alternatief. De Redmi Note 4 beschikt namelijk over duel sim kaart optie en een basisgeheugen van 2 GB en een snelle Helio X20 processor.

 

Bovenstaande Xiaomi smartphones zijn maar een greep uit de ruime collectie aan beschikbare modellen maar bieden het beste verbruikersgemak vergeleken bij de prijs van hun concurrenten.

Lees tip:  Tips voor datagebruik in het buitenland


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.