Android telefoon kopen

Doet je oude Android telefoon het niet meer of wil je gewoon een andere? Elk jaar komen er veel nieuwe Android telefoons uit. Dit zijn er al meer dan twintig in Nederland alleen. Over de gehele wereld zijn dit er nog veel meer. Fabrikanten die Android telefoons produceren zijn onder andere Samsung, HTC, Sony en LG. Bepaalde Android modellen die gemaakt worden door deze fabrikanten worden niet in ieder land uitgebracht. Vaak kies je niet alleen de mobiele telefoon maar ook een abonnement dat erbij hoort. Als je alleen de Android telefoon koopt dan koop je een los toestel. Vaker gebeurt dit echter met een abonnement erbij. Er zijn vaak duizenden verschillende abonnementen verkrijgbaar bij de mobiele telefoon waardoor het essentieel is om te vergelijken als je een mobiele telefoon wilt kopen die op Android draait.

Met abonnement kopen
Een Android telefoon die zonder bijbetaling aangeboden wordt is niet gratis. Het betekent alleen dat er niets bijbetaald hoeft te worden. De Android telefoon betaal je wel maar niet direct. Zo is een Samsung Galaxy S7 Edge met abonnement vanaf 0 euro verkrijgbaar maar betaal je het af via het telefoonabonnement. Dit kan de provider doen doordat je iedere maand een deel afbetaald via het abonnement. Het abonnement is immers hoger als er een telefoon bij zit. Het is ook mogelijk om een deel van de Android telefoon te betalen waardoor je maandelijks minder betaald.

Als los toestel kopen
Als je geen abonnement wilt dan kun je de Android telefoon kopen als los toestel. Je betaalt dan van tevoren voor de Android telefoon en je krijgt de mobiel direct geleverd. In een telefoonwinkel kun je de Android telefoon direct meenemen. Bijna alle aanbieders van telecom diensten verkopen ook losse toestellen. Bij een los toestel hoef je niet een telefoonabonnement te kiezen maar een prepaid simkaart kan ook of een sim only. Met een sim only heb je alsnog een abonnement waar je voor een bepaalde periode aan vastzit. Dat is met een prepaid simkaart niet het geval. Een los Android toestel werkt met alle telecomproviders waardoor je gebruik kunt maken van alle providers.

Lees tip:  Hoe vind je het beste sim only abonnement?

 Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.