refurbished iPhone

De refurbished iPhone 8 is nu al beschikbaar

 

De iPhone 8 is slechts een paar maanden oud en nu is hij al beschikbaar als refurbished versie voor een gereduceerde prijs. Dat is natuurlijk fantastisch nieuwe voor elke smartphonegebruiker. De nieuwste techniek is beschikbaar voor een verlaagde prijs. De iPhone 8 gaat verder waar de iPhone 7 gestopt is. Dit model is nog sneller, biedt nog meer mogelijkheden en ziet er nog beter uit.

Bij Apple ben je verzekerd van de beste service

Apple staat bekend om de uitstekende klantenservice. Als je eenmaal een product van Apple hebt aangeschaft doen ze er alles aan om te zorgen dat je kunt genieten van een optimale gebruikservaring. Geen enkele andere aanbieder van smartphones kan tippen aan de garantievoorwaarden. Van alle kant straalt de kwaliteit en klasse af van de iPhones. Er zijn bijna geen mensen te vinden die na het gebruiken van een iPhone de overstap maken naar een ander soort telefoon. Dit zegt eigenlijk wel genoeg over de kwaliteit van de producten.

Van iPhone 7 naar iPhone 8

Normaal gesproken heeft elke iPhone een versie die tussendoor wordt uitgebracht. Meestal worden aan deze versies de letter ‘s’ toegevoegd. Zo had je tussen de iPhone 5 en 6 de 5S en tussen de 6 en 7 de 6S. Omdat het nieuwste model zo verschilt van de iPhone 7 is ervoor gekozen om deze gewoon de iPhone 8 te noemen en de S-versie van de iPhone 7 over te slaan. Gezien de grote verschillen tussen de 7 en de 8 is dat een terechte keuze.

Verbeteringen ten opzichte van de iPhone 7

Het meest in het oog springende is het aangepast uiterlijk. De iPhone 8 beschikt over een glazen achterplaat. Dit maakt het design nog exclusiever en het model nog flitsender. Iedereen kan van verre al zien dat jij een iPhone in je handen hebt. Bij het in gebruik nemen van het toestel kun je ook meteen een verschil merken. De iPhone 8 beschikt namelijk over een nieuwe en sneller processor. Door de vergrote rekenkracht draaien applicaties nog sneller. Je kunt bijvoorbeeld razendsnel door je foto’s heengaan en de nieuwste mobiele games spelen. Het beeldscherm heeft nog steeds de hoge resolutie en helderheid die klanten van Apple gewend zijn. Een nieuwe techniek zorgt ervoor dat de helderheid van het scherm zich aanpast aan het licht in de omgeving. Hierdoor heb je altijd een goed leesbaar scherm tot je beschikking. De iPhone 8 is de eerste telefoon van Apple met de mogelijkheid om draadloos te worden opgeladen. Verbeteringen in de camera maken video’s en foto’s nog mooier. Zoals bekend zijn de telefoons van Apple resistent tegen water en stof. Ook deze uitvoering beschikt over een IP-67 certificatie. De iPhone 8 is alles wat je kunt verwachten van een telefoon.

Lees tip:  iPhone met OLED-scherm waarschijnlijk beschikbaar in 2018

De voordelen van het kopen van een refurbished iPhone 8

Met een refurbished iPhone 8 van Mobico haal je in principe een nieuwe telefoon in huis. Het model is nog splinternieuw en alle aangeboden telefoons bij Mobico zijn grondig nagekeken. Je bent dus verzekerd van een goed en betrouwbaar product. Standaard zit er op een refurbished iPhone 8 die gekocht is bij Mobico 2 jaar garantie. Zo wordt het wel heel lastig om een reden te verzinnen om geen refurbished iPhone 8 aan te schaffen.Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.